آیا از طرفداران بازی Shadow of Colossus هستید ؟
به طور کلی بازیسازان و کارگردان های بزرگ، با ساخت آثار خاص و به یاد ماندنی، در دل طرفداران خود جا باز کرده و شهرت جهانی به دست می آورند. چه در صنعت سینما و چه در صنعت بازی سازی، این موضوع کاملا مشهود است. برای مثال در سینما مارتین اسکورسیزی با ساخت فیلم های مفهومی و اجتماعی و از سوی دیگر نولان با فیلم های عجیب و خرق عادت مشهور است. در صنعت بازی های رایانه ای و ویدیویی، شاهد بازیسازان بسیار بزرگ و مشهوری مثل هیدیو کوجیما با سری بازی های متال گیر و از سوی دیگر شینجی میکامی با بازی ها سبک ترسناک هستیم. در کنار این افراد بزرگ، بازیسازان بزرگی هستند که تعداد بازی های کمی در کارنامه خود دارند؛ اما تک تک عنوان های این بازیسازان، خاص و منحصر به فرد بوده و در اصل ایده جدیدی را وارد دنیای بازی های ویدیویی کرده اند؛ یکی از این بازیسازان بزرگ، فومیتو اوئدا است که در سراسر جهان، به ساخت بازی های خاص با معنا و مفهوم عجیب و منحصر به فرد معروف است؛ بازیبازان نسل هشتمی، فومیتو اوئدا را تنها با عنوان The Last Guardian می شناسند؛ اما این بازی ساز بزرگ، ساخت دو بازی دیگر با نام های Ico و Shadow of Colossus را در کارنامه خود دارد. در بین سه بازی ساخته شده توسط فومیتو اوئدا، بدون شک، Shadow of Colossus جایگاه ویژه داشته یا به تعریف دیگر، این بازی خاص ترین و متفاوت ترین عنوان ساخته شده توسط فومیتو اوئدا است.
Shadow of Colossus اولین بازی به صورت انحصاری برای کنسول پلی استیشن ۲ سونی منتشر شد. پس از کسب امتیازهای بسیار بالا و فروش فوق العاده، در نسل هفتم این بازی به همراه Ico، برای کنسول پلی استیشن ۳ ریمستر شد و در آن زمان هم فروش بسیار خوبی داشت؛ حالا پس از گذشت ۱۳ سال از اولین زمان عرضه این بازی، شاهد نسخه بازسازی شده Shadow of Colossus برای کنسول پلی استیشن ۴ هستیم. این بازی از نظر گرافیکی، فریم رت و بازدهی کلی در روند بازی، پیشرفت بسیار چشمگیری داشته است؛ به طوری که بازی با همان ایده و اتمسفر قدیمی، مجدد برای کنسول های نسل هشتمی ساخته شده است.
۱۶ غول بی شاخ و دم
با این که ۱۳ سال از عرضه اولین نسخه Shadow of Colossus می گذرد؛ همچنان روند بازی (Gameplay) آن، به شکل عجیبی جذاب بوده و حس تازگی خود را حفظ کرده است؛ از سوارکاری با اسب و گشت و گذار در محیط بسیار زیبا و بزرگ بازی گرفته تا مبارزه با غول های بسیار بزرگ و عجیب، همه و همه جذابیت روند بازی را دو چندان کرده اند. بر خلاف بیشتر بازی های سبک Hack and Slash با اکشن، در این بازی نه تنها خبری از دشمن های کوچک و زیاد نیست که شما بتوانید آن ها را چند ضربه از پای در آورید، بلکه قرار است با ۱۶ غول بسیار بزرگ عجیب رو به رو شوید که درگیری و کشتن این غول ها، بیشتر از این که بخواهد یک اکشن بزن بزن باشد، بیشتر شبیه به یک پازل یا معما است؛ شما برای کشتن ۱۶ Colossus، ابتدا باید مکان آن ها از روی نقشه پیدا کنید، سپس غول ها را به طور کامل بررسی کرده و پس از پیدا کردن نقاط ضعف آن ها، وارد بدن غول ها شدن و به نقطه حساس آن ها ضربه بزنید تا کشته شوند؛ این فرآیند ممکن است ساعت ها طول بکشد که همین موضوع، جذابیت بازی و کشتن غول های بازی را دوچندان کرده است.
زیبایی در لباس سادگی در بازی Shadow of Colossus
بازی Shadow of Colossus روی کنسول پلی استیشن ۴، نه تنها چیزی از یک بازی نسل هشتمی کم ندارد، بلکه می توان گفت که گرافیک بصری بازی بسیار زیبا طراحی شده و جزئیات خارقالعاده ای دارد؛ هر قدر که در محیط بازی بیشتر جست وجو می کنید، مناظر و تصاویر بسیار زیبایی را کشف می کنید که هرکسی می تواند ساعت ها شما را سرجایتان میخکوب کند. Shadow of Colossus وقتی برای اولین بار روی PS2 منتشر شد، سبک جدید و خلاقانه ای را وارد صنعت بازی های رایانه ای و ویدیویی کرد؛ سبکی که هنوز کسی نتوانسته آن را بهبود ببخشد و تنها فومیتو اوئدا می داند که چگونه یک اثر به یاد ماندی را در این سبک خلق کند.
روند بازی، گرافیک بصری زیبا و محیط تاثیرگذار و حتی داستان عمیق بازی، بخشی از موفقیت Shadow of Colosus به حساب می آیند؛ چرا که بخش عمده ای موفقیت این بازی، به دلیل موسیقی شاهکارش است. هر زمان از بازی که نیاز باشد، موسیقی بازی شکلی حماسی به خود گرفته و یک حس و حال عجیب و خاص را به شما هدیه می دهد؛ این موضوع تاثیر مستقیم روی لذت بازی و تجربه کاربری برای بازی بازان دارد.
اگر تا به حال بازی های فومیتو اوئدا را بازی نکردهاید، بهتر است این کار را با Shadow of Colossus شروع کنید، چراکه یک تجربه عجیب و شگفت انگیز را برای شما به ارمغان می آورد. از سوی دیگر اگر روی کنسول های PS2 و PS3 این بازی را تجربه کرده اید؛ بهتر است بار دیگر آن را روی کنسول پلی استیشن ۴ خریداری کنید تا خاطرات خوش و ناب شما از کشتن ۱۶ غول شگفت انگیز، با گرافیک بهبودیافته برای شما تداعی شود. به خاطر داشته باشید که انجام بازی های ویدیویی، انرژی زیادی از شما می گیرد، در نتیجه بهتر است که خوراکی خوشمزه یا یه پیتزای باحال کنار بازی داشته باشید؛ برای سفارش غذای خود، نیازی به تماس تلفنی نیست؛ چرا که به کمک سامانه سفارش آنلاین غذای ریحون، در کمتر از ۲ دقیقه، می توانید غذا خود را به صورت آنلاین سفارش داده و در محل دلخواد دریافت کنید.